Zsetonokat vár az iskola

2019.02.09. 09:00

A muzsikáló fiatalokat segíti a kezdeményezés

Január 21-én kezdődött el és négy hétig tart a Tesco Ön választ, mi segítünk elnevezésű programjának szavazási szakasza.

duol.hu

– A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola Muzsikáló Fiatalok Alapítványa is bejutott a döntőbe! Most a Tescóban vásárlók kezében a döntés, hogy ki nyeri a 400, 200 és 100 ezer forint összegű támogatást. Ehhez nem kell mást tenni, mint február 17-éig a vásárláskor kapott zsetont bedobni az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtőkbe. A szavazatok számának függvényében dől el, hogy a Tesco mely kezdeményezést támogatja 400, 200, illetve 100 ezer forinttal. Nekünk minden szavazat számít. A Muzsikáló Fiatalok Alapítvány egyik célja, hogy a dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola tanulóinak lehetőséget biztosítson képességfejlesztő tevékenységek, programok megvalósítására.

A „Közlekedj okosan! – Bringaakadémia” bevezetése hozzájárul a tudatos egészségformáló szemlélethez, a kerékpáros kultúra népszerűsítéséhez. Az éves munkatervünkben szerepel egy tematikus nap megszervezése, ami a biztonságos közlekedést, ahhoz kapcsolódó tevékenységeket célozná meg. Szeretnénk kerékpárokat is. Iskolánk tanulóival február 8-án 16-tól 18 óráig kampányolunk a Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6. szám alatti áruházban. Kérjük, hogy szavazzon, hogy a Tesco minél magasabb összeggel tudjon támogatni bennünket! A Bringaakadémia támogatásával a szavazók a felnövő nemzedék környezettudatos, egészséges életmódjához, kompetenciafejlesztéséhez járulhatnak hozzá – közölte lapunkkal a Móricz iskola.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában