Újabb rangos kispályás focitornának adott otthont Dunaújváros

2018.12.10. 20:00

Történelmet írt sikerével a Karmacsi Autó csapata

A Karmacsi Autó együttese nyerte meg az első alkalommal megrendezett Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás labdarúgótornát szombaton a Dunaújvárosi Egyetem arénájában.

Gróf András

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság kispályás bizottsága első alkalommal, de hagyományőrző céllal írta ki a viadalt, amelynek elődleges célja, hogy kiderüljön, melyik a legjobb kispályás csapat a megyében. A viadal küzdelmes mérkőzéseket hozott, amelyeken néhány meglepő eredmény is született. A bajnoki cím sorsa csupán az utolsó találkozón dőlt el, ahol a Karmacsi Autó gárdájának már egy döntetlen is elegendő lett volna a végső sikerhez, de győzelemmel zárták a sorozatot, így övék lett a díszes serleg.

A Karmacsi együttese végzett az élen a szombati tornán Fotó: DLSZ/Ihász Martin

A megyei igazgatóság elnöke, Bencsik István elégedett volt a rendezéssel: – Gratulálok minden közreműködőnek, hogy ilyen rangos tornát szerveztek a megye legjobb kispályás csapatainak. Remek mérkőzéseket láthattunk, és izgalommal teli napot zártunk, hiszen csak az utolsó meccseken dőlt el a sorrend. Minden elismerésem a csapatvezetőknek és a játékosoknak, valamint gratulálok a győztesnek és a különdíjasoknak. Továbbá köszönettel tartozunk Dunaújvárosnak, remek házigazda volt.

Dr. Sürü Renáta, Dunaújváros Megyei Jogú Város jegyzője is a helyszínen szurkolt. – Nagy öröm városunknak, hogy egy ilyen rangos eseménynek lehettünk a házigazdái. Bízom abban, hogy minden hasonló indíttatású esemény közelebb visz a célhoz, miszerint régi fényében ragyogjon a Nemzet Sportvárosa cím.

A győztes gárda vezetője, Éliás Zsolt természetesen örült a bajnoki címnek: – Reméljük, hagyománnyá válik, és idővel kibővül a megye más városa­inak bajnokaival ez a torna. Számunkra kissé nehezen indult ez a kupa, de a végén egy újabb trófeát vihettünk haza, aminek nagyon örülünk, hiszen történelmet írtunk Fejér megyében.

Eredmények

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága, és Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata által támogatott torna eredményei: Karmacsi Autó – Steelworkers 0–0, Dunaferr Vasas – Sárépszer Kft. 0–5, Steelworkers – Sárépszer Kft. 2–0, Dunaferr Vasas – Karmacsi Autó 1–2, Steelworkers – Dunaferr Vasas 1–5, Karmacsi Autó – Sárépszer Kft. 3–1.

A végeredmény: 1. Karmacsi Autó 7 pont, 2. Steelworkers 4 pont, 3. Sárépszer Kft. 3 pont, 4. Dunaferr Vasas 3 pont.

A torna álomcsapata – amelyet szakmai zsűri szavazatai alapján állítottak össze – a következő: Radványi Áron (Steelworkers) – Kővári László (Karmacsi Autó), Aradi Csaba (Karmacsi Autó), Németh Tamás (Dunaferr Vasas), Dorogi Renátó (Steelworkers), Végh Tibor (Sárépszer Kft.). Edző: Éliás Zsolt (Karmacsi Autó).

Az első három helyezett csapat kupa és éremdíjazásban részesült.

győztes a vándorserleg mellé egy tizenkét főre szóló, kétéjszakás wellnesz-hétvégét is bezsebelhetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában