Pódiumbeszélgetés Kiszelly Zoltánnal és dr. Ferencz Orsolyával

2018.11.05. 11:30

Patrióta esték: Egy férfi – egy nő

A nemzeti és keresztény értékrendet magáénak valló két közismert ember volt az előadója a pódiumbeszélgetésnek.

Várkonyi Zsolt

A Jankovich-kúriában szombaton este szép számmal gyűltek össze az érdeklődők, hogy meghallgassák Kiszelly Zoltán politológust, a Századvég politikai elemzőjét és dr. Ferencz Orsolya miniszteri biztost, az ­ELTE tudományos főmunkatársát, Józsefváros önkormányzati képviselőjét.

Dr. Ferencz Orsolya és Kiszelly Zoltán a rendezvényen Fotó: Hankusz Kálmán

Az est meghívott vendége és egyben aktív résztvevője is volt dr. Galambos Dénes, a térség iparpolitikáért felelős miniszterelnöki biztosa. A rendezvény házigazdája és egyben moderátora Pálinkás István, a Fidesz rácalmási elnöke volt. Az előadók saját szakmájuk látószögén keresztül mondták el véleményüket napjaink legfontosabb kérdéseiről, kihívásairól. A mintegy másfél órás interaktív találkozón szóba kerültek a klímaváltozás és a népességrobbanás összefüggései, a diverzifikált energiapolitika szükségszerű megvalósításának kérdései ugyanúgy, mint az európai közvéleményt élénken foglalkoztató migráció, valamint a jövő tavasszal esedékes európai parlamenti választások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában