November 16-án kezdődik a nagy karácsonyi játékunk

2018.11.10. 09:00

Nyerjen egy Toyotát a Dunaújvárosi Hírlap mellé!

Az előfizetés a bizalom jelképe, és mi hálásak vagyunk állhatatos előfizetőinknek ezért.

Dunaújvárosi Hírlap

Úgy gondoltuk, ezt kifejezzük azzal is, hogy megpróbáljuk kitalálni, minek is örülnének így, karácsony közeledtével, milyen nyereményekkel indítsuk el nagy karácsonyi mozaikkereső játékunkat. Összegyűjtöttünk hát 14 darab laptopot, 14 Iphone7-es telefont, 14 darab egyenként 500 ezer Ft értékű banki utalványt, 14 darab robotporszívót és 14 kétszemélyes wellnesshétvégét, hogy mind a 14 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak az ajándékokért, fődíjként pedig 3 darab Toyota Yarist sorsolunk ki! Kedves előfizetőnk! Köszönve, hogy nap mint nap figyel ránk, velünk kezdi a reggelt és nem egyszer valamelyik magazinunkkal zárja a napot, hálából azért, hogy részesei lehetünk mindennapjainak és szinte tagjai a családnak.

Három darab Toyota Yarist sorsolunk majd ki
Fotó: illusztráció

A pontos menet tehát így néz ki: a november 16-i tv-műsor magazinban jelenik meg behúzva a mozaikkereső (ez a lapszám november 20-ig a készletek függvényében még megvásárolható az árusoknál), november 19-től lapunkban naponta megjelenik egy mozaik, amit fel kell erre ragasztani, összesen 10 darabot. A Joker mozaikdarab a játék utolsó napján (november 30-án) jelenik meg, amellyel hiányzó részt lehet helyettesíteni. 2018. december 7-ig kell beküldeni a hiánytalanul kitöltött és a 10 db mozaikdarabbal felragasztott játékszelvényt a Mediaworks Hungary Zrt. (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.) címére. 2018 decemberében érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét. Aki még nem előfizetője lapunknak, annak érdemes gyorsan változtatni ezen!

A játék egyszerű

A játék arról szól, hogy a reggeli kávé mellett – a november 16- ai tv-műsor magazintól kezdve, mert abban jelenik meg a játékszelvény –, 11 napon keresztül össze kell gyűjteni egy mozaikkép mindegyik darabjait, aztán azt beküldeni és megnyerni vele valamelyik díjat, vagy akár az egyik Toyotát! Persze, ha egy nap kimarad a tízből, nem kell megrémülni, még semmi sincs veszve! Utolsóként, november 30-án jön egy Joker darab, amivel a hiányzó pótolható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában