eszközök a komfortosabb gyógyulásért

2018.11.13. 19:00

Franciaországból érkezett adomány a kórháznak

Franciaországból érkező jótékony felajánlás kedvezményezettje lett a Szent Pantaleon Kórház, mely adomány november 10-én délelőtt érkezett meg az intézménybe. 

duol.hu

A Szent Pantaleon Kórház holnapján olvasható cikkben, hogy a kórház Fül-orr-gégészeti Osztályának vezetője, dr. Vaszkun László főorvos ismeretségi köre révén került kapcsolatba egy csongrádi származású, évek óta Dél-Franciaországban élő, szintén az egészségügyben dolgozó hölggyel, Obester Erikával, aki karitatív tevékenysége során egy év alatt gyűjtötte össze azokat a berendezési tárgyakat, melyek most már a dunaújvárosi kórház betegeinek komfortosabb körülmények között történő gyógyulását fogják segíteni, illetve kényelmét fogják szolgálni. A Lodeve település kórházából és Corneilhan település idősek otthonából felajánlott jó minőségű adomány részét képezik többek között betegágyak, automata fotelágyak, kényelmi fotelek, tolókocsik, járókeretek, szoba toalettek, fürdető székek. Az adományozás során a dolgozókra is gondoltak, mivel 1500 munkaruha, műtősruha is érkezett a felajánlás keretében.

A rakomány Franciaországból Dunaújvárosba történő szállítását a győri illetőségű QUEHENBERGER Logistics HU Kft. bonyolította le, akik szintén jótékony céllal felajánlották, hogy térítésmentesen végzik el a fuvarozást.

A kórház vezetése ezúton is köszönetét fejezi ki a jó szándékú támogatásért, összefogásért és szervezőmunkáért Obester Erikának, a QUEHENBERGER Logistics HU Kft-nek, valamint a két francia egészségügyi intézménynek, a Centre Hospitalier de Lodeve kórháznak és a Residence „les Terrasse du Caroux” idősek otthonának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában