fontos témák

2018.10.18. 08:36

Harmincnyolc témakörről tárgyal ma a közgyűlés

A városháza közgyűlési termében ülésezik az önkormányzat képviselő-testülete ma 9 órától, és a meghívó szerint a nyilvános részben 38 napirendi pontban kell döntést hozni.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Kállai Félix

A helyi rendeletek módosítása és újraalkotása után nyolc TOP-os pályázaton való részvételről, illetve azokkal kapcsolatos konzorciumi megállapodásokról lesz szó. Fontos témaként kerül a képviselők elő a Modern Városok Progam keretében megvalósuló új városi fürdő- és vízisportcentrum ingatlanfejlesztési és beruházási koncepciója – a Fabó Éva Sportuszoda projekthez szükséges tervezői művezetés biztosítása. Az ülés későbbi részében is visszatérnek az uszodára: megszüntetik a DVG Zrt.-vel korábban kötött üzemeltetésére vonatkozó szerződést és határoznak a létesítmény felújítása miatt szükségessé vált feladatok elvégzéséről, az élményfürdő üzemeltetési többletköltségeinek finanszírozásáról.

Közbeszerzési eljárást indít a közgyűlés Dunaújváros közigazgatási területén található parkokban, erdős-fás területeken, az övárkokban és a helyközi buszjáratok megállóiban a szemétszedés, takarítás folyamatos elvégzésére. A közgyűlés dönt a Bartók Színházzal megkötött fenntartói megállapodás módosításáról, és napirenden lesz a szennyvíztisztító telep DVCSH Kft. általi üzemeltetésére vonatkozó javaslat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában