pálya a szalki szigeten

2018.09.12. 08:30

Létesítményi tűzoltók versenye Dunaújvárosban

Pekarek János

A Létesítményi Tűzoltók Országos Szövetsége és a Magyar Tűzoltó Szövetség létesítményi tagozata országos versennyel egybekötött szakmai napot szervez szeptember 15-én 9 óra 30 perctől Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten. A rendezvény célja az ország létesítményi tűzoltóságai közötti szakmai kapcsolat építése és a barátság elmélyítése, a létesítményi tűzoltóságok rajainak színvonalas versenyzési lehetőséget biztosítani, a tűzoltók fizikai erőnlétét fejleszteni, és a szakmai felkészítést erősíteni.

A létesítményi tűzoltók májusban is nálunk jártak
Fotó: archív

A vetélkedő versenyszámai a kismotorfecskendő-szerelés, ügyességi versenypálya leküzdése, fali tűzcsap szerelése. A versenyt felnőtt férfi és női csapatok számára rendezik. A versenyen a tíztagú teljes raj a megengedett legnagyobb csapatlétszám, de öttagú félrajok és háromtagú, úgynevezett csökkentett létszámú fél rajok is indulhatnak. Minden résztvevőnek meleg ételt, üdítőt biztosít a rendezőség. Az eredményhirdetésre és a verseny lezárására várhatóan délután három óra körül kerül sor a helyszínen, a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában