felavatták

2018.08.22. 11:30

Új rendezvényházat avattak Dunaföldváron

A megálmodott hely lakodalmak, családi és baráti események tartására alkalmas.

L. Mészáros Irma

Civil szervezetek tagjait is meghívták a Szélrózsa Birtok rendezvényházának avatójára múlt csütörtökön Dunaföldváron.

A városhoz közel, de külterületen, a hangulatos Felső-tó mellett lévő Szélrózsa Birtok most épült rendezvényházát bemutatták a Kertbarátok Városvédő Egyesülete szépszámú közösségének, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportjának, a Foltvarró Művek, a Dunaföldvári Vízisportkör Egyesület, a Sárga Pincés Gödör Egyesület tagjainak, illetve a dunaföldvári kikötői és a bölcskei pincés barátoknak. Jelen voltak mindazon vállalkozások, cégek képviselői, mesterei, akikkel a munkák során kapcsolatban voltak. A családi vállalkozás tulajdonosa, dr. Süveges Árpád név szerint köszöntötte Szigeti Gyula kőműves mestert, Márton József vízvezeték-szerelőt, Kulcsár Attila ácsot, Jónás Árpádot, akinek a kovácsoltvas tárgyakat köszönhetik, valamint Barta Ferenc, Czinger József, Csigi Vilmos és Váradi Gábor cégét.

A Süveges házaspár nagyon bízik az új vállalkozás sikerében
Fotók: Lukácsi Pálné

Az ötgyermekes Süveges Árpádot és feleségét, Hajnalkát jól ismerik a városban, gazdag kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, így nem csoda, hogy sokan elfogadták a meghívást.

A rendezvényház bemutatáskor a házigazda elmondta, hogy a megálmodott hely lakodalmak, családi és céges rendezvények, előadások tartására alkalmas. Június vége óta már három lakodalomban tesztelték a helyszínt, a visszajelzések jók – jegyezte meg.

A civil szervezetek tagjai közül sokan elfogadták a meghívást

A Szélrózsa rendezvényház hiánypótló a településen, hiszen a megváltozott lakodalmi igényeknek a belvárosban lévő éttermek nemigen tudnak teljes mértékben megfelelni. Lapunkban is hírt adtunk arról, hogy a várudvaron az év csaknem minden szombatján tartott lakodalmak és a hangerő miatt a környékbeli lakók feljelentést tettek. Az új helyszínnel ez a gond megoldódhat.

A Szélrózsa Birtok rendezvényházát megáldotta Simon István nyugalmazott lelkipásztor, mint mondta „Emberé a munka, Istené az áldás”, s hogy „az igazi vendégszeretet áldással jár.” Ez alkalomra írt versével is megajándékozta a házigazdákat.

Az új rendezvényterem megnyitóját stílusosan vacsora, különleges vízi tűzijáték és tánc zárta. A zenét a bogyiszlói cigányzenekar szolgáltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában