top 5 nyári olvasnivaló

2018.08.29. 08:30

Mi megírtuk, Ti olvastátok – nyáron ezekre a cikkekre kattintottatok a legtöbbször a Duol.hu-n

Ezen a nyáron is számtalan érdekes és izgalmas cikkel örvendeztettük meg olvasóinkat, íme egy rövid összefoglaló az 5 legnépszerűbb cikkből.

duol.hu

Fotó: Pixabay

Extrém esküvőt tartottak Dunaújvárosban

Szívmelengető történet Barbi és Tibi esküvője. Önmagában a tény, hogy két ember megtalálja a boldogságot és örök hűséget fogad egymásnak, megsüvegelendő. Ők azonban nem szokványos módját választották a ceremóniának. Extrém hajviseletet és bohém esküvői ruhát viselt a menyasszony. A város utcáit egy quadon szelték át, mögöttük a szelíd motorosokkal. Mintha egy heavy metal klipből látnánk jeleneteket. A cikket elolvashatja itt.

Nem szabad a járdán biciklizni, ez mégis megszokott látvány Dunaújvárosban

Sok érzést és ellenérzést váltott ki olvasóinkból az alábbi cikk. Pekarek János a dunaújvárosi biciklis kultúráról írt cikkére rengetegen reagáltak a világhálón. A cikket elolvashatja itt.

Hamarosan nyit az élményfürdő – Ennyi lesz a belépő!

Elérkezett májusban a várva várt pillanat és kinyitotta ismét kapuit városunk élményfürdője, az Aquantis. A kedvezményekről, támogatottak köréről mi is beszámoltunk. A cikket elolvashatja itt.

Az eddig mért legkisebb szint alá is csökkenhet a Duna vize

Az augusztussal nem csak a nyár záróakkordja kezdődött meg, hanem folytatódott az aszályos időszak is, a rekordokat döntögető hőmérséklet, ami extrém alacsony vízállást is eredményezett. Megkérdeztünk vízügyi szakértőket és megtudtuk azt is, hogy a Paksi Atomerőmű működése nem került veszélybe az időjárás miatt. A cikket elolvashatja itt.

Csodálatos videó Dunaújvárosról – ezt mindenkinek látni kell!

A népszerű videómegosztó portálon böngészgetve botlottunk az alábbi videóba, amit NALI készített. A szemet gyönyörködtető, igényes munkát érdemes ismét megnézni. A cikket elolvashatja és a videót megnézheti itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában