együtt küzdöttek

2018.07.03. 17:30

Több, mint egy sima verseny – Ilyen volt az 5. Aquarius Triatlon

Nem vitás: idei kiadásában szintet lépett az immáron 5. alkalommal jelentkező Aquarius Triatlon. Aki értékel: Makai Gábor, a versenyt szervező és rendező Dunaújvárosi Triatlon Egyesület elnöke.

Szabó Szabolcs

Együtt küzdöttek – jogos az öröm. Egy remekül sikerült versenyen szinte mindenki a maximumot nyújtotta

– Korábban is mindig elmondtuk, hogy minden egyes versenyünkkel fejlődni szereténk, többet és jobbat adni a versenyzőknek. Vasárnap úgy láttam, hogy végre üzemszerűen működik a gépezet. Mindenki tudja a helyét és feladatát. Ezúton is köszönettel tartozunk Dunaújváros önkormányzatának, amely a rendezvényünk mellé állt, valamint köszönjük a város polgárainak is a türelmet az időleges útlezárások miatt. A verseny egészét tekintve nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Remek volt átélni, hogy a sportág nagyjai is jegyzik már ezt a dunaújvárosi seregszemlét, valamint az is, hogy egyre több helyi, vagy helyi kötődésű versenyző nevez az Aquarius Triatlonra.

Együtt küzdöttek – jogos az öröm. Egy remekül sikerült versenyen szinte mindenki a maximumot nyújtotta Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A korosztályos megoszlás is tökéletes volt. A feltörekvő tizenéves ifjaktól kezdve két hetven év feletti triatlonozót is köszönthettünk köreinkben. Nem tagadom azt sem, volt számos megható pillanat is. Családok versenyeztek együtt, számos édesapa, édesanya a pici gyerkőccel együtt futott be a célba, mindezt úgy, hogy egy remek egyéni teljesítményt tudhattak maguk mögött. A jövő évi verseny szervezése már most kezdődik. Fejlődni szeretnénk, ahogy a sportolók is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában