Nálunk ők a labdarúgó-világbajnokság győztesei

2018.07.22. 14:00

Sörös tippjátékunk nyerteseit köszöntöttük

Véget ért a közelmúltban zárult, az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra fókuszáló tippjátékunk. Az utolsó kör legjobbjait, valamint a legkiválóbb tippelőt köszönthettük pénteken délelőtt.

Szabó Szabolcs

Vb-játékunk utolsó fordulójának győztesei, akik sörös-habos nyereményekkel gazdagodtak Fotó: HK / DH

Fotó: HK

– Ha összegezni kell, akkor úgy vélem: egy nagyon furcsa világbajnokság van mögöttünk. Bevallom, a németeknek szorítottam, ám ők idejekorán búcsúztak a tornáról, így némi csalódással vegyített érdeklődéssel követtem a bajnokságot. Több jó és élvezetes meccset láttam, mint unalmasat, és ez számomra azt jelzi, hogy a csapatok komolyan vették a világbajnokságot, csak egy-egy igazán deffenzív, nem éppen szurkolóbarát találkozót kellett elszenvednünk.

Tippjátékunk győztesei és családtagjai igazi sportrajongónak számítanak

Jelenleg zajlik a vízilabda Európa-bajnokság Barcelonában, tehát lesz miért izgulni a közeljövőben is, azaz baráti és családi körben is szívesen fogadják majd a nyereményt – mondta el lapunknak Fakas Kálmán, játékunk végső győztese, aki összességében 20 ezer forint értékű ajándénak örülhetett. Klics Mária és családja négy tálca, míg Juhászné Ihász Magdolna három tálca friss pécsi sert vehetett át pénteken szerkesztőségünkben. A nyertesek lapunknak elmondták, hogy rendszeresen követik a városi, hazai és a nemzetközi sporteseményeket, így természetes volt számukra, hogy részt vesznek lapunk több fordulós játékán. Sőt, az oroszországi labdargúgó-seregszemle szinte minden meccsét látták.

Vb-játékunk utolsó fordulójának győztesei, akik sörös-habos nyereményekkel gazdagodtak Fotó: HK / DH

Győzteseink elmondták, örömmel fogadták, hogy a napokban világbajnoki címet nyert a magyar női junior kézilabda-válogatott, és nagyon szorítanak a vízilabdás lányainknak, hogy éremmel térjenek haza a barcelonai kontinensviadalról. A teljes eredménylistához hozzátartozik, hogy a játékunk során két tálca pécsi sörrel gazdagodott Vaskó Eszter is, aki jelenleg szabadságon van, így vélhetően a következő hetekben veszi majd át jól megérdemelt nyereményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában