remekül szerepeltek

2018.07.09. 20:00

A Spartan SE Európa élvonalában!

A Spartan Cheerleading Sportegyesület, 2018-ban immáron negyedszerre szerezte meg a jogot a kontinens legnagyobb versenyén való részvételére: a cheerleading Európa-bajnokságra.

duol.hu

A megmérettetés június végén Finnországban, Helsinkiben került megrendezésre, ahol 26 ország több mint 4000 sportolója mérte össze tudását. A dunaújvárosiak ismét a Koedukált Elit kategóriában lépett szőnyegre, ahol az eddigi évek legerősebb mezőnyében a hatodik helyen zárták a viadalt, maguk mögé utasítva két angol, két spanyol, egy román, egy lett és egy holland csapatot is.

fotó: az egyesület

Külön öröm, hogy egyesületünkből négy sportoló a nemzeti válogatott színeiben Női Elit kategóriában is megmérette magát, ahol 6 csapatot megelőzve aranyérmet szerzett Magyarország. A dunaújvárosi egyesület a magyar cheersport kiemelkedő egységeként ezúttal is büszkén és méltón képviselte hazánk színeit Európa legnagyobb viadalán. A sportolókra most néhány hét pihenő vár, ezt követően pedig edzőtáborunkban folytatják a munkát a következő szezon nagy megmérettetéseire.

fotó: az egyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában