A harminc tanuló a Visegrádi-hegységben

2018.06.11. 08:30

Jutalomkiránduláson voltak a nagyvenyimi iskolások

A közelmúltban, május végén a Visegrádi-hegységben, a Holdvilág-árokban barangoltak a diákok és kísérőik a Nagyvenyimi Erdőjárók Klub vezetésével.

Horváth László

Képünkön a jutalomkiránduláson lévő nagyvenyimi iskolások, balra Becze Gábor pedagógussal, Németh László túravezetővel, tanárokkal és a kísérő szülőkkel Fotó: Horváth László / DH

Az én falum túramozgalom keretén belül tavaly októbertől útjára indított 70 kilométer a 70 éves Nagyvenyimen és környékén című programban több mint száz gyereket mozgattak meg a szervezők. A legjobbak, akik 5-6 túrán is teljesítették az előírt távokat, jutalomtúrán vehettek részt, amelyet a Palágyi József Művelődési Házon keresztül a nagyvenyimi önkormányzat finanszírozott.

Képünkön a jutalomkiránduláson lévő nagyvenyimi iskolások, balra Becze Gábor pedagógussal,
Németh László túravezetővel, tanárokkal és a kísérő szülőkkel
Fotó: Horváth László / DH

A Visegrádi-hegységben közel 16 kilométeres útvonalon kirándult az a harminc tanuló, akik kitartó és rendszeres teljesítményükkel kiérdemelték a részvételt. A túra gyakorlatilag a nyolcadik alkalmat is betöltötte, így vált teljessé a program – adta hírül lapunknak Becze Gábor pedagógus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában