A rendszeres mozgás sokat számít

2018.05.07. 08:00

Egészségnap lesz az újvárosi Egészségházban

Előadások, beszélgetések, szűrővizsgálatok és akciók várnak minden érdeklődőt május 13-án, vasárnap a Liget köz 7. szám alatti Egészségházban.

DH

Kemény János gyermek-háziorvos, főorvos és csapata segítséget nyújt a valós egészségkép kialakításában

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Fiatalon a sport feladata, hogy felkészítse szervezetünket a felnőtt élet fizikai terheléseinek elviselésére. Mivel más a mozgásigénye a gyermekeknek, fiataloknak és az idősebbeknek, így az egészségmegőrzéssel, gyógyítással foglalkozók feladatai és lehetőségei is változóak.

– A vasárnapi egészségnapunk keretében az ordítozva szaladgáló gyerekek problémáitól az időskori érelmeszesedésben szenvedők kezeléséig egy olyan átfogó előadás-sorozattal készülünk, amely közérthető tájékoztatást nyújt minden résztvevőnek – tájékoztatta lapunkat dr. Kemény János gyermekgyógyász főorvos. A méltán népszerű, elismert, kiváló szakember elmondta a következőket is: – Célunk a különböző gyógymódok bemutatása, a testi és lelki egészségünkről való közös gondolkodás. Segítséget nyújtunk a valós egészségkép kialakításában, lehetőséget biztosítunk mind a szakembereink, mind a nálunk alkalmazott gyógymódok megismerésére, egy közös együttműködés kialakítására. Mód lesz kedvezményes szűrővizsgálatokon való részvételekre is.

Kemény János gyermek-háziorvos, főorvos és csapata segítséget nyújt a valós egészségkép kialakításában
Fotós: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Várunk tehát mindenkit egy kellemes egész napos programra az Egészségházba a Liget köz 7.-be. Kemény János gyermekgyógyász és „csapata” aktuális témákkal készül erre a mostani tavaszi egészségmegőrző programra, amelyen a résztvevők személyesen beszélhetik meg bajaikat a doktorokkal, egészségőr szakemberekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában