pénteken van az utolsó nap

2018.04.13. 12:00

Utolsó lehetőség a venyimi szűrővizsgálatra

Pénteken van az utolsó napja Nagyvenyimen, az általános iskolában tartott emlőszűréseknek.

Horváth Dóra, Tóth Alexandra

Fotó: Archív

Utolsó lehetőség a szűrővizsgálatra

Pénteken van az utolsó napja Nagyvenyimen, az általános iskolában tartott emlőszűréseknek. Minden 45–65 közötti hölgy meghívót kapott a vizsgálatra. Aki eddig elmulasztotta, annak még a mai napon kilenc és fél négy között lehetősége van bepótolni.

A roma kultúra világnapja

A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2018. április 13-án, pénteken tartja meg a roma kultúra világnapjához kapcsolódó ünnepségét. A rendezvény helyszíne

a Győry-kastély díszterme, a kezdés időpontja 17 óra. A nemzetiségi önkormányzat érdekes programmal készül a világnapra: régi, perkátai zenészekről készült fotókból összeállított kiállítás, valamint

helyi fellépők műsora is várja a meghívottakat és az érdeklődőket, továbbá a programon jelen lesz Badi István és kamarazenekara is, színvonalas előadásával.

Látogatás a szerb ortodox templomban

Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete látogatást szervez a rácalmási szerb ortodox templomba. Április 17-én, vagy eső esetén 19-én a dunaújvárosi buszmegállóból induló menetrend szerinti tízórás járattal lesz az indulás. A templom megtekintése után egy kellemes séta is várja a látogatókat a Jankovich-kúriában.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában