gyakorlat a megmérettetés előtt

2018.04.14. 10:00

Bánfalvi Zorán: Küszöbön az érettségi vizsga

Bánfalvi Zorán vagyok, a Hild iskola tanulója. Kőműves és hidegburkolóként végeztem az iskola szakmai képzését, majd úgy határoztam, hogy folytatom tanulmányaimat.

Bánfalvi Zorán 13/B Hild szakközépiskola

A nagy próbatétel, az érettségi vizsga még hátravan Fotó: Hild

Mivel nagyon megszerettem a Hildet nem is volt kérdés, hogy hol tanuljak tovább. Csábítónak hangzott továbbtanulás szempontjából az érettségi megszerzése, így hát beiratkoztam a 2 éves képzésre és nem bántam meg.

A már jól ismert közegben folytathattam a tanulást, és bizony nagyon aktív éveket tudhatok magam mögött. A diákönkormányzat képviselőjeként sok érdekes program megvalósításában vehettem részt, egész más megélni egy programot, ha az ember belső „emberként” vesz részt benne.

A nagy próbatétel, az érettségi vizsga még hátravan Fotó: Hild

Amilyen jól, olyan gyorsan is telt ez a 2 év, és már küszöbön az érettségi, amire eddig oly lelkesen készültem. Tételek tételek hátán, tesztek, dogák, kiselőadások! A próbaérettségin az első pillanatokban nagy volt feszültség, de aztán a feladatok többszöri átolvasásával azok könnyebbnek tűntek, és mindenki sikeresen megbirkózott vele. Mindez jó gyakorlat volt az igazi megmérettetés előtt.

Bízom a felkészítő tanárokban, a kitartásomban és örülök, hogy részese lehettem az iskola aktív diákéletének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában