jótékonyság

2018.04.28. 15:00

Egy Duna-parti bázisért

Jótékonysági gálaműsort tartanak május 6-án, jövő héten vasárnap 15 órakor Egy Duna-parti csónakházért címmel a dunaföldvári Vár szabadtéri színpadán.

L. Mészáros Irma

A Beszédes József Vízitúra Sportklub januárban porig leégett vízi telepe felújítása ügyében a dunaföldvári Szávolovics Gabriella, a kétszeres aranykoszorús énekes, aki pár éve rendszeresen szervez operett- és nótagálákat, most énekes- és zenészbarátait hívta meg egy jótékony célú koncertre.

Fellép Tarnai Kiss László, Bokor János, Dócs Péter, Gáti Pál, Berek Mihály, Kátai Zsuzsa, Szóka Júlia, Kalina Enikő, Kothencz Lali. A díszvendég Nyertes Zsuzsa színésznő. Az énekeseket Oláh Károly és zenekara kíséri. A gála háziasszonya Szávolovics Gabriella, műsorvezetője Horváth László. A műsorban felcsendül majd nóta és népdal, operettszám és örökzöld sláger, régi és új melódia.

A résztvevők mindannyian lelkesen vállalták a felkérést. Várnak mindenkit, akik kellemes szórakozásra vágynak és közben szívesen hozzájárulnak a csaknem negyven éve működő egyesület csónakházának újjáépítéséhez. Hogy a következő évtizedek gyermekei is részt vehessenek a hagyományos vízicsibe táborokban, hogy helyiek és távolabbról érkezettek kellemes napokat töltsenek, élményeket gyűjtsenek a festői fekvésű vízitelepen.

A jótékonysági sztárparádéra támogatójegyek a Dunaföldvári Művelődési Központban, valamint a Gyöngy Fitneszben vásárolhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában