Tisztújítás a vaskohászoknál

2018.04.05. 09:00

Régi és új személyek a szakmai egyesület vezetésében

Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület ­(OMBKE) Vaskohászati Szakosztálya a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamarában tartotta tisztújító küldöttgyűlését a napokban.

Szente Tünde

Szavazás közben Hevesi Imre, Sáfár László és Boross Péter Fotó: SzT

Újabb négy évre kapott bizalmat Bocz András elnök és Boross Péter titkár. Alelnöknek dr. Móger Róbertet és Hevesi Imrét választották.

A küldöttgyűlés levezető elnöki tisztét Tóth László, a dunaújvárosi szervezet volt elnöke látta el. A szakosztály munkája a helyi szervezetekben és a területi osztályokban zajlik. Ezen a szinten már megtörténtek a beszámoló taggyűlések, és lezajlott a tisztújítás. Alapszabályuknak megfelelően az elmúlt ciklusban végzett tevékenységükről adtak számot a márciu­si rendezvényen. – Négy éve, az elnöki poszt átvételekor kiemeltem céljaim közül a következőket: a hagyományaink éltetése, a szakmánk művelése.

Szavazás közben Hevesi Imre, Sáfár László és Boross Péter Fotó: SzT

Külső és belső kapcsolatrendszerünk építése. Szervezeteink tevékenységének áttekintése és saját munkám, remélem, kellő súllyal támasztja alá a véleményemet, hogy a folyamatosan változó környezetben, ezen célok elérését jól szolgáltuk – e gondolattal zárta elnöki beszámolóját Bocz András. A hozzászólások, kiegészítések után, a beszámoló elfogadását követte a vaskohászati szakosztály tisztújítása és az OMBKE május 26-i, budapesti tisztújító küldötteinek a megválasztása.

A vaskohászati szakosztály új vezetőségének tagjai: dr. Réger Mihály, Nagyné Halász Erzsébet, Cseh Ferenc, Kvárik Sándor, dr. Nyitrai Dániel, dr. Harcsik Béla, Liptay Péter, Solt László, Józsa Róbert, Kondás Béla, Kővári Éva, Szente Tünde.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában