fogadj örökbe!

2018.03.29. 15:00

Szeretetreméltó tappancsosok várják új gazdijukat

Mindig is vágytál egy négylábúra? Most itt az alkalom. Mutatjuk milyen kutyik várják, hogy végre szerető gazdira leljenek.

duol.hu

Lara Fotó: DÁV

MACKÓ

Öt hónapos, de már új gazdát kell keresni a számára, mert a mostani helyén nem maradhat.

Labrador és berni pásztor keverék fiúcska, aki imádja az embereket, de még nagyon sok tanulni valója van az együttélés szabályairól. Ezért olyan álomgazdik jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak egy kutyagyerek igényeivel.

Mackó
Fotó: DÁV

Jelentkezni az Egyesületnek írt levélben,vagy a +36703054547-es számon lehet.

LARA

Eredeti gazdája kerestetik!

Lara egy fiatal, de már nem kölyök lányka, aki idegenekkel bizalmatlan, de hamar ismerkedik. Egy elbűvölő szeretetbomba.

Chip sajnos nincs benne, így nem tudni kié lehet.

Különös ismertető jele a nyaka alján lévő heg, amit valószínű régebben a nyakába nőtt lánc okozhatott. Még friss a bőr a seben, de szépen be van gyógyulva.

Dunaújvárosban a Dutrade felé vezető úton, egy KRESZ táblát őrizve találták állatszerető emberek, akik megérkezésünkig vigyáztak rá a helyszínen. Minden kamion után rohant, mintha a gazdáját keresné.

Jelentkezni az Egyesületnek írt levélben,vagy a +36703054547-es számon lehet.

Lara
Fotó: DÁV

 

Nike

Tíz hónapos, belga juhászkutya keresi szerető gazdiját. Játékos, jófej kutyus. Gyerekekkel, más kutyákkal jól kijön. Cicával még nem találkozott.

Jelentkezni az Egyesületnek írt levélben,vagy a +36703054547-es számon lehet.

Nike
Fotó:DÁV

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában