dolgozni szeretne

2018.03.06. 09:14

Végre egyenesbe jönnek Pecsét István dolgai

Egészséges és munkát is talált Pecsét István barátunk, aki most tért haza Kínából!

Pekarek János

Pecsét István beiratkozott autóvezetői tanfolyamra Fotó: Zsedrovits Enikő / DH

Hazaérkezett Kínából, második állapotfenntartó kezeléséről Pecsét István barátunk. Mint már korábban megírtuk: a tavaly sikeresen befejeződött rákgyógyító terápia után idén az első félévben összesen hat állapotfenntartó kezelésen kell részt vennie Istvánnak a kuangcsoui (kantoni) különleges klinikán. Ez a múlt héten kedden, szerdán és csütörtökön meg is történt, pénteken pedig azzal a jó hírrel szolgált neki kínai orvosa, hogy a leletek alapján minden rendben van a szervezetében.

Pecsét István beiratkozott autóvezetői tanfolyamra
Fotó: Zsedrovits Enikő / DH

S még ezt is lehet tovább fokozni: beszámoltunk arról is, hogy István állást keres. Nos, a minap kapta meg a visontai bánya pályázatát, ahol bányamérnököt keresnek. István éppen ezzel a végzettséggel rendelkezik, van megfelelő szakmai tapasztalata, ismerik is Visontán, a Mátrai Hőerőmű bányájában, mivel volt ott szakmai gyakorlaton. Ha minden jól megy, nyáron fel is veheti ott a munkát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában