mindenkinek hasznos lehet

2018.03.15. 18:00

Állásbörzét tartanak a Dunaújvárosi Egyetemen

Az állásbörzét első sorban a végzős középiskolásokra és friss diplomásokra fókuszálva kívánják a megszervezni, de várják az álláskeresőket, az inaktívakat és a váltani szándékozó munkaviszonyban lévőket is.

DKIK

Iránymutatás egy jó választáshoz – évről évre sokan keresik fel a Dunaújvárosi Egyetem standját az oktatási expón Fotó: DUE

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Kormányhivatal, a Dunaújvárosi Egyetem, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével Állásbörzét szervez 2018. április 11-én Dunaújvárosban a Dunaújvárosi Főiskola A épületében.

Az Állásbörze célja, hogy a fiatalok minél több információt kapjanak a munkaerőpiacról, továbbá, hogy a munkaadók segítséget kapjanak a megfelelő munkaerő kiválasztásában.

A szervezők kérik, hogy a csatolt jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjen mielőbb tájékoztatást adni megjelenési szándékáról, továbbá arról, hogy kíván-e bemutatkozó prezentációt tartani a rendezvény ideje alatt (tevékenység, munkaerőigények rövid bemutatása előadóteremben, ideje 15 perc)!

További információ, jelentkezés: Faragó-Reparuk Mónika, Aktív eszköz szakügyintéző

FMKH Dunaújvárosi Járási Hivatal Foglalkoztatás Osztály

Tel.:25/412-253/105-ös mellék

kiemelt képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában