babát vár

2018.02.15. 15:00

Lapis Erikát köszöntötte a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza

Csaknem tíz éven át volt a Bartók Kamaraszínház vezető színésznője Lapis Erika, aki jelenleg Tatabányán szolgál, de mindez mellékes amellett, hogy pár hónap múlva már édesanyaként is remekelhet.

Szabó Szabolcs

Könnyes köszöntő - Lapis Erika tíz évet játszott a Bartókban

Megvallva az őszintét, már közel egy éve terveztük Lapis Erikával, hogy iszunk egy kövér kávét és átbeszélgetjük az ő pályaívét és a SZÍNHÁZAT, igen, pontosan – így nagybetűkkel.

A halogatott randevú kedden este érett meg, hiszen a Kuplékirállyal búcsúzott Lapis Erika is a helyi színházi közönségtől. Kezdésnek egy találós kérdés: emlékeznek még az Edit Piaf életét bemutató előadásra, és arra a lányra, aki akkor és azóta is énekli a korszakos örökbecsűt: Milord…?

Könnyes köszöntő – Lapis Erika tíz évet játszott a Bartókban

A könnyed szórakozást nyújtó Kuplékirály zárójelenete után Csadi Zoltán, a teátrum igazgatóhelyettese köszöntötte Lapis Erikát, aki lapunknak adott hosszabb interjújában is elmondta, anyai örömök elé néz, négy hónap múlva egy kislány büszke édesanyja lesz. Lapis Dunaújvárosból Tatabányára igazolt, ahol megtalálta helyét, ám ezen a kedden este is minden rezdülésén érződött: szereti és kötődik a dunaújvárosi színházhoz. Minden jót Lapis Erika!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában