Sikerrel vették az akadályt

2018.02.17. 14:00

Tizennyolc diák jutott be az országos Szakma Sztár Fesztivál válogatójába

Az elmúlt hetekben az írásbeli versenyrészekkel megkezdődtek a Szakma Sztár Fesztiválhoz kapcsolódó országos szakmai versenyek.

Az akadályt a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulói sikerrel vették – csakúgy, mint a korábbi években –, összesen 18 fő(!) jutott tovább az előválogatókba, amelyeken az ország legjobbjai mérik majd össze tudásukat. Bízunk benne, hogy a helyi diákok remek eredménnyel térnek haza onnan is.

Szakmájuk sztárjai – a biztos továbbjutók lelkes csapata Fotó: Dunaferr iskola

Az írásbeli megmérettetésen továbbjutók név szerint a következők: Dienes Dominik, Kalányos Patrik József, Kaszás Richárd, Kiss Benjámin Béla, Lajtos Máté, Medveczki Gyula, Pap Árpád László, Prétor Erik, Stein Péter, Tóth Martin épület- és szerkezetlakatosok, Varga Dávid Roland épületgépész-technikus, Androvics Roland, Farádi Patrik Zoltán, Radnai Dávid Zsolt, Tischner Máté hegesztők, Mérges Balázs ipari gépész, Tancsa Patrik Márk villanyszerelő, Iván Bence karosszérialakatos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában