Egyetemi seregszemle

2018.01.19. 12:00

A DUE is ott van a nemzetközi oktatási szakkiállításon

Tegnap nyílt és egészen szombat estig tart a Hungexpo G csarnokában a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, amelyen idén is ott van a Dunaújvárosi Egyetem.

Szabó Szabolcs

Iránymutatás egy jó választáshoz – évről évre sokan keresik fel a Dunaújvárosi Egyetem standját az oktatási expón Fotó: DUE

A több napos seregszemlén mintegy 150 kiállító és közel 43 ezer látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről.

- A Dunaújvárosi Egyetem évek óta, egyedi kialakítású standdal vesz részt az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A rendezvényen való megjelenés fontos pillére a beiskolázási kampányunknak.

Iránymutatás egy jó választáshoz – évről évre sokan keresik fel
a Dunaújvárosi Egyetem standját az oktatási expón
Fotó: DUE

 

Kiváló lehetőség arra, hogy találkozzunk leendő hallgatóinkkal és megismertessük velük az intézmény képzéseit és azokat a plusz lehetőségeket, amelyeket a Dunaújvárosi Egyetem kínál. Ilyen – egyebek között – a piacképes diploma mellett a HASIT, azaz a Hallgatói Sikeresség Támogatása programunk, duális képzéseink, nemzetközi programjaink, ösztöndíjrendszerünk és selmeci diákhagyományaink. Az érdeklődők közvetlenül hallgatóinktól kaphatnak információt a diákéletről, de lehetőség van kipróbálni az általuk fejlesztett speciális informatikai programokat és számítógépes játékokat is – mondta el lapunknak a helyszínen Suplicz Zsolt, a Dunaújvárosi Egyetem kommunikációs munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában