rászorulóknak

2017.12.05. 08:30

Vállalt adomány a magyar máltaiaknak

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezete hétfő délután adománycsomagokat vett át. Karácsony közeledtével a szeretetszolgálat is erősödik. 

Pekarek János

Keléné Csernus Éva és Mudra József az átvételkor Fotó: Ady Géza

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat már korábban megállapodást kötött hazai vállalkozásokkal annak érdekében, hogy segíthessék a rászorulókat. Ennek jegyében a DM (Drogéria Markt) üzlethálózattal megkötött egyezség jegyében a Dunaújvárosban működő két DM-üzlet is részt vesz a nehéz sorsú, rászoruló családok támogatásában. Mindkét üzlet tizenöt-tizenöt csomagot állított össze, amelyeket hétfő délután egy órakor adtak át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi képviselőinek.

Keléné Csernus Éva és Mudra József az átvételkor Fotó: Ady Géza

A csomagok elsősorban tartós élelmiszereket, mosó- és mosdószereket, tisztítószereket tartalmaznak. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat dunaújvárosi szervezete az üzletlánc által felajánlott és átadott csomagokat egy későbbi időpontban, de még karácsony előtt rászoruló helybéli családoknak fogja eljuttatni, hogy megkönnyítsék életüket, szebbé tegyék számukra az év végi családi ünnepeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában