újvárosi Szalagtűző

2017.12.10. 12:00

Végzősöket köszöntöttek a sportcsarnokban

Szalagtűző ünnepségen köszöntötték pénteken este a kereskedelmi középiskola végzőseit. Útravaló, zene, tánc és könnyek.

SZABÓ SZABOLCS

Fotók: ZsE

Pénteken délután a Dunaújváros Sportcsarnokban rendezték meg a Dunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 2017/2018-as tanév szalagavató ünnepségét. A végzősök jelképét az osztályfőnökök tűzték fel a diákoknak, emellett szalagot kapott az intézmény igazgatója, Magyar András és a DSZC főigazgatója is.

Fotók: ZsE

Az ünnepségen a hagyományoknak megfelelően a végzős osztályok ötletes, kreatív táncbemutatói mellett egy keringőnek is tapsolhattak a sportcsarnokot megtöltő szülők, barátok, ismerősök. A kereskedelmi középiskola 10 osztályának 200 diákja kapta meg a végzősök jelképét, a szalagot. A tanulókat Magyar András igazgató köszöntötte, s mint fogalmazott, e szalag egyben egy megkülönböztető jelzés is, amely nagy felelősséggel ruházza fel annak viselőjét.

Fotók: ZsE

A középiskolás évek végén a diákoknak jó példát kell mutatniuk évfolyamtársaik és az alsóbb tagozatos tanulók előtt is.- Kívánom, hogy a következő hónapokban büszkén viseljétek ezt a szalagot, és minden erőtöket, tudásotokat beleadva készüljetek majd fel a rátok váró, a következő éveket nagyban meghatározó feladatokra. Köszönettel tartoztok szüleiteknek, tanáraitoknak, barátaitoknak, akik az eddig megtett úton támogattak és segítettek benneteket. Útravalóul annyit üzennék, hogy tegyetek meg mindent azért, hogy álmaitok valóra váljanak.

Tekintsék meg galériánkat is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában