Felszámolás, vegyszer

2017.11.21. 10:30

25 éve írtuk: Dél-Fejér megye nyomasztó telefongondja

ROS Nincs felelős a vegyszerezésért. Nyomasztó telefongondok. Népfőiskolai tanulmányút. Új rádióműsor. 

Pekarek János

Nincs felelős a felszámolás alatt álló Calla Kft. területén történt vegyszeres gyomirtás miatt, amely miatt az önkormányzat két esztendei bérleti díj elengedésével egyenlíti ki Szellák István vállalkozó néhányszor százezer forintos kárát – írta huszonöt évvel ezelőtt elődünk, A Hírlap címoldalán.

A MATÁV már nem is ígér: Tölösi Péter vezérigazgató-helyettes egy fórum után kinyilvánította tárgyalási készségét, s bejelentette, a MATÁV Rt. illetékesei leülnek tárgyalni a Dunatel Rt.-vel, hogy megoldhassák dél-Fejér megye nyomasztó telefongondját, s e tárgyalások befejezésének határidejét december 17-ben jelölte meg. A linzi népfőiskola vendégei lesznek a dunaújvárosi székhelyű Duna menti Regionális Népfőiskola képviselői. A csaknem egyhetes tanulmányút háromnapos továbbképzéssel, tréninggel kezdődik, a nonprofit szervezetek marketingmunkájáról hallgatnak meg előadásokat a dunaújvárosiak, majd a linzi népfőiskola tevékenységének megismerésével, a közvetlen kapcsolat kialakításával folytatódik a program.

Újvárosi újság címmel ismét egy rádióműsorral ismerkedhetnek meg a dunaújvárosiak a 103,7 FM sávon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában