Petőfi egészségnapok

2017.10.18. 20:46

Önfeledt játék, sok tanulással egybekötve

Nagy sikerrel zajlottak le a Petőfi iskola egészségnapjai a hét első felében: vidáman, tanulságosan, ügyesen!

Pekarek János

Fotó. Ady Géza

Valószínűleg a bőség zavara volt a legnagyobb probléma a Petőfi iskola egészségnapjainak rendezvénysorozatában: a diákoknak nehéz lehetett eldönteni, hogy melyik napon milyen akcióhoz csatlakozzanak!

Igazán bőséggel válogathattak a diákok a különböző elfoglaltságokban.Korosztályuknak megfelelően választhatták például az Újváros Drogambulancia kábítószer-megelőzési programjának beszélgetéseit (az iskola nyolcadikosai példás érettséggel vettek részt ezeken a foglalkozásokon!), vagy mehettek korcsolyázni szerdán reggel az egészséges életmód jegyében a városi jégpályára: ötven gyerek volt ott ezen a rendezvényen – és egy sem törte se kezét, se lábát! Délután a gyerekek kívánságának megfelelően fodrászverseny is volt az iskolában, két alapszabály figyelembevételével: se mosni, se vágni nem szabad!

Spitz Károly a Petőfi iskola szerda délutáni kerékpáros ügyességi versenyén az iskolaudvaron Fotó. Ady Géza

A divat így is érvényesült. Emellett kerékpáros ügyességi versenyen is bizonyíthatták rátermettségüket a tanulók az egészség jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában