iskola buli

2017.10.26. 10:30

Avató, játék és versenyek! Péntekig dübörög a Dózsa-hét

Megnyitóval és felsősöknek, alsósoknak egyaránt különleges programokkal kezdődött a Dózsa-hét, amely pénteken késő délutánig kínál színvonalas elfoglaltságot a tanulóknak.

Körmendi Erzsébet

A Dózsa György Általános Iskolában hagyományai vannak a sulihétnek, a programokat a diákok igényei szerint állították össze a pedagógusok. A nyitány remek volt kedden: elsősavató kicsiknek a 4. a-sok boszorkányos műsorával, és kaszinó, valamint sminkverseny a felsősöknek. A szerdai kínálat is erős volt: az alsósok tökfaragásban bizonyíthatták kézügyességüket fantáziájukat, és tanulmányi verseny is várta a legjobbakat. A felsősök pedig jót derültek egymás produkcióink, ugyanis különböző stílusokban (rock, opera, rap) kellett előadniuk a Hull a szilva című népdalt.

Győzzön a jobb! Vetélkedőn bizonyítottak a felsősök Fotók: Ady Géza

A halloween hagyomány már: a felsősöket vetélkedő, az alsósokat játszóház várta a témakörben. Továbbá a nagyobbak sportdélután a kicsik pedig sakk-foglalatosságok között is választhattak. A mai folytatásban a diákok gyümölcsszobrait bírálják el reggel, valamint az alsósoknak sportfeladatokat kell teljesíteniük. Délután a kedvencek következnek: mentők, tűzoltók, rendőrök bemutatója alsó tagozatosoknak, valamint látványos nagyvetélkedő a diákigazgató-jelöltek csapatai között, hogy kiderüljön, ki irányítja az iskolát pénteken, a fordított napon. Zárásként ugyanis már reggel 8 órakor beiktatják a diákigazgatót, bűn- és baleset-megelőzési programok, diszkó és más érdekességek várják a dózsásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában