Kupakgyűjtés

2017.09.12. 20:04

A sok segítségnek hála Virág szépen javul!

Egy kezeléssorozat után, sok otthoni gyakorlás előtt már a közeljövőt tervezgeti a lány családja.

Pekarek János

Barabás Virág

Barabás Virág köszöni: jól van! Annál is inkább, mert érzi családján és ismerősein kívül sok más ember, közöttük olvasóink figyelmét és törődését, amit az is bizonyít, hogy még a nyáron sok zsáknyi-zacskónyi használt műanyag kupakot juttattak el hozzá és családjához. A sok forrásból származó, négy hónapon át gyűlt kupakok 918 kilogrammot tettek ki, és ezért a család 74 ezer forintot kapott.

Barabás Virág otthon Fotó: ZsE

A fiatal lány, aki szeptember 18-án tölti be 17. évét, és aki már több mint két éve küzd szén-monoxid-szivárgásból eredő fürdőszobai balesete következményeivel, éppen a múlt szombaton érkezett vissza édesanyjával egy újabb, soproni klinikai kezelésről. Virág ott járáselőkészítő tornagyakorlatokat végzett, amelyek célja a koponyasérülésből következő bizonytalanságok legyőzése, s ebben (is) szépen halad.

Valamint megdöbbentően jól halad új logopédusa segítségével a beszédben: már egy-egy szó erejéig élcelődni is képes környezetével!

Még egy novemberi és egy januári kezeléssorozatra van a családnak pénze – a továbbiakat egyelőre rejtély fedi. Jövő héten szemészhez kell mennie Virágnak...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában