Balkan Fanatik

2021.08.06. 12:00

Muzsikaszó a tóparton

Balla Tibor

2021.07.31. Randevú a tónál: A Balkán Fanatik Trió koncertje a Rácalmási Milleneum tónál Rácalmás Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Egyfajta közösségkovácsoló szándék is sejlik Rácalmás önkormányzatának kezdeményezése mögött, amelyben a nyár folyamán minden hónap utolsó szombatján este nyolc órától ingyenes koncertet rendez a Milleniumi park tószínpadán a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár szervezésében. Az ötlet beválni látszik, hiszen a Megasztár 4 győztese Radics Gigi fellépését is élénk érdeklődés övezte, és legutóbb a Balkan Fanatik szűk egyórás műsora is megtöltötte a padokat a színpaddal szemben a lankás domboldalon.

 

Nagy kár, hogy a Balkan Fanatik duó, vagyis Yorgos és Lepe, akik általában népes előadóművész-sereggel egészülnek ki koncertjeiken, a kisvárosba csak trióformátummal érkezett, Bagóczky Lívia énekesnővel kiegészülve, aki ugyan az egyik legsokoldalúbb énekesnő hazánkban, ám ebben a felállásban nem tudott túl sokat megmutatni tudásából. Mindemellett a legtöbben kellemes élménnyel tértek haza.

Akik megkedvelték ezeket az eseményeket, azokat augusztus utolsó szombatján várja majd Palya Bea és zenekara a szabadtéri, piknik jellegű koncertre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!