Rendőrség

2024.02.02. 12:00

Évekig bujkált, elfogták – videóval!

Több elfogatóparancs alapján körözött férfit találtak meg Székesfehérváron a rendőrök – közölte a rendőrség a honlapján.

Duol.hu

Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld (illusztráció)

Több elfogatóparancs alapján körözött férfit találtak meg Székesfehérváron a rendőrök. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály munkatársai azonosították a rejtekhelyét, majd a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály egységének közreműködésével Székesfehérváron fogták el 2024. január 30-án.

A 26 éves férfival szemben nyolc körözés és elfogatóparancs – köztük nemzetközi is – volt érvényben, két évig rejtőzködött a hatóságok elől. Ismert lakóhelyein hónapokig nem találták, és felmerült a gyanú, hogy külföldön tartózkodik. A rendőrök célkörözési tevékenység során ez év elején a bujkáló nyomára bukkantak, és összehangolt intézkedés keretében ütöttek rajta tartózkodási helyén. Igazoltatása során droggyanús anyag került elő a ruhájából, ezért a nyomozók előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, és kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki. Ezt követően büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdte jogerős börtönbüntetésének letöltését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában