Ügyészség

2023.11.15. 12:00

Vádat emeltek az autótolvajjal szemben

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a pusztaszabolcsi férfi ellen, aki 2023 júniusában Gárdonyban és Velencén gépkocsit, illetve autóalkatrészeket tulajdonított el - tájékoztatta szerkesztőségünket Dr. Gácser Zsuzsanna Ágnes, a Fejér Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvívő, ügyésze.

Duol.hu

Forrás: police.hu

A vádirat szerint a férfi 2023. június 18-án leverte egy velencei műhely ajtajának lakatját, az őrbódé ablakát befeszítette, és a telephelyről egy gépjármű kulcsait lopta el, ezt követően pedig 2023. június 19-én egy gárdonyi autókereskedésből vitt el egy akkumulátort. 

A vádirat szerint a férfi 2023. június 22-én a kora hajnali órákban egy velencei autókereskedésből 4 db kerékanyát, majd még ugyanezen az éjszakán egy gárdonyi autószerviz udvaráról egy több mint 1.000.000,- Ft értékű gépkocsit tulajdonított el. A gépjárművet utóbb megtalálták, így az okozott kár megtérült. 

A letartóztatásban lévő férfi büntetőjogi felelősségéről a Székesfehérvári Járásbíróság dönt majd. 

Az ügyben kiadott rendőrségi közlemény az alábbi linken tekinthető meg: 

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/bkkb/aktualis/elfogtak-az-autotolvajt#1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában