Budavári Árpád a vármegyei kapitányságon folytatja

2023.11.02. 11:30

Új rendőrkapitányi megbízatás Dunaújvárosban!

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, Budavári Árpád rendőr ezredes új feladatra kapott megbízatást, és már a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyetteseként látja el szolgálatát.

Molnár Emese

Törköly László (b) rendőr alezredes kapott megbízást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetésére 2023. november 1-jei hatállyal. Szabó Vendel (j) rendőr ezredes, Fejér vármegye rendőrfőkapitánya gratulál neki

Fotó: police.hu

 Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy gratulál Budavári Árpád rendőr ezredesnek, akit Fejér vármegye bűnügyi főkapitány-helyettesi feladataink ellátásával bíztak meg 2023. november 1-jei hatállyal
Fotó: police.hu

Mint azt részletezték, dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány október 31-ei hatállyal a szolgálat felső korhatárának elérésével megszüntette dr. Csizek Tibor rendőr ezredesnek, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettesének szolgálati jogviszonyát. A bűnügyi főkapitány-helyettesi feladatok ellátásával november 1-jei hatállyal bízta meg Budavári Árpád rendőr ezredest. Ezzel egyidejűleg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetésével november 1-jei hatállyal Törköly László rendőr alezredest megbízták meg.

A vármegye új bűnügyi vezetőjének beiktatási okmányát dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes október 31-én Székesfehérváron, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság épületében adta át az új vezetőnek, egyúttal megköszönte a nyugállományba vonuló dr. Csizek Tibor rendőr ezredes kimagasló szakmai munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában