Határvadász

2023.10.17. 21:00

Toborzás Dunaújvárosban is

A rendőrök a hét folyamán is több helyszínen toboroznak a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe és várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket - írja a police.hu.

Duol.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2023. október 18-án Bicskén, a  Székesfehérvári Szc Vajda János Technikum nyílt napján, október 19-én Székesfehérváron, a Liszt Ferenc utcában, október 20-án Dunaújvárosban, a Dunaújvárosi Szc Dunaferr Technikum és Szakképző Iskolában, továbbá a móri Radnóti Miklós Általános Iskola pályaorientációs napján várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket. A rendőrök felvilágosítást adnak a rendőri és határvadász hivatás sokszínűségéről, a jelentkezési feltételekről, a képzésekről és a juttatásokról.  

A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

További részletekért forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, vagy bármely rendőrkapitányság, rendőrőrs munkatársaihoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában