Paks térségében

2023.09.29. 08:44

Félpályás forgalomkorlátozás a 6-os számú főúton

Duol.hu

Forrás: police.hu

Frissítés! Ismét zavartalan a forgalom a 6-os számú főúton Paks térségében

Forrás: police.hu

Baleset történt 2023. szeptember 29-én nem sokkal nyolc óra előtt. Egy férfi kamionnal közlekedett a 6-os számú főúton Dunaföldvár irányából Szekszárd irányába. A 6-os főút és a Paks, Vasút utca kereszteződésében balra akart kanyarodni. A sofőr feltehetően nem jól mérte fel a szemből közeledő autó sebességét és távolságát, így elékanyarodott. A szemből érkező Pickup vezetője az ütközést nem tudta elkerülni. Idő közben, egy másik személyautó is a baleset részesévé vált, ami a kamionnal azonos irányban közlekedett és a balesettel érintett platós gépkocsinak ütközött. Az elsődleges információk szerint a  balesetben hárman könnyebben megsérültek.


Anyagi káros közlekedési baleset történt 2023. szeptember 29-én  7 óra 55 perc körüli időben a 6-os számú főút paksi szakaszán, a 112-es kilométerszelvényben a Kölesdi utca–Vasút utca és a főút kereszteződésében. Eddig ismeretlen okból három jármű üközött össze. A forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában