Baleset

2023.08.04. 06:40

A Seregélyesnél lévő körforgalom újra autózható

Duol.hu

Frissítés:

A Seregélyesnél lévő körforgalom újra autózható.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2023. augusztus 4-én a 62-es számú főút és a 6228-as számú út kereszteződésében lévő körforgalomban. A helyszíni munkálatok befejeződtek, 11 óra 40 perctől a forgalomkorlátozást a rendőrök feloldották.


Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság adatai szerint 2023. augusztus 4-én 4 óra 20 perc körül egy veszélyes anyagot szállító járműszerelvény a 62-es számú főúton Dunaújváros irányába történő közlekedése során, a 6228-as út kereszteződésénél lévő körforgalomban felborult. A kármentesítést a katasztrófavédők megkezdték. A helyszínelés és a mentési munkálatok miatt a rendőrök 5 órától teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat Seregélyesre irányítják. A helyszínen a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat. 

Kérjük, hogy figyelmesen és türelmesen közlekedjenek!

Frissítés a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményével:
A Székesfehérvár felől Dunaújváros irányába haladó nyerges vontató a körforgalomból kihajtva keresztbe fordult az úton és oldalára borult, a jármű hátsó része a vízelvezető árokban állt meg. A maró anyagot szállító kamion tizenöt köbméteres tartányának tetején a négy dombfedél nyomáskiegyenlítő furatánál szivárgott a veszélyes anyag, amelyet a székesfehérvári hivatásos tűzoltók homoksáncokkal és vödrökkel felfogtak, továbbfolyását megakadályozták. A veszélyes anyag átfejtését a szállítmányozó vállalat még reggel megkezdte. A műszaki mentést a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, a Komárom Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi mobil labor káreseti helyszíni szemlét végez és a közúti veszélyesáru-szállítás szabályainak betartását ellenőrzi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában