Bilincsben

2023.07.05. 11:00

Lövés dördült Székesfehérvár belvárosában

A rendőrök a helyszínen elfogták azt a 38 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Székesfehérvár belvárosában egy gáz-riasztó fegyverrel leadott lövéssel keltett riadalmat az emberekben.

Székesfehérváron, az Oskola utcába nagy erőkkel vonult ki a rendőrség, hogy elfogják a férfit

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Rendőröket riasztottak 2023. július 4-én este a Juhász Gyula utcába egy láthatóan ittas állapotban lévő férfihoz, aki fegyvernek látszó tárgyat viselve fel-alá sétálgatott – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n. Később egy üzlet bejárati ajtaját rugdosta, miközben a magánál tartott tárggyal – amelyről kiderült, hogy gáz-riasztó fegyver – egy alkalommal a levegőbe lőtt.

Forrás: police.hu

A székesfehérvári rendőrök nagy erőkkel a helyszínre vonultak, és a kapott személyleírás alapján az elkövetőt perceken belül elfogták, majd előállították. A nyomozók a helyszíni szemle során a lőszerhüvelyt megtalálták és lefoglalták a férfi zsebéből előkerült egy darab gáz-riasztó lőszerrel együtt. Az elkövető lakóhelyén is kutatást tartottak, ahol fegyverviselési engedélyt, gáz-riasztó pisztolyt, fegyvertárat és gáz-riasztó töltényeket foglaltak le. A székesfehérvári lakos ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában