KATVÉD

2022.10.24. 15:00

Balesetekhez riasztották a tűzoltókat

A hétvégén négy közlekedési baleset műszaki mentésénél avatkoztak be a székesfehérvári hivatásos tűzoltók.

Lesodródott az útról és áthajtott az árokparti rézsűn egy személygépkocsi október 22-én este Csákvár és Lovasberény között. A helyszínre elsőként a csákvári önkéntes tűzoltók érkezetek ki, akik áramtalanították a járművet. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat is riasztották.

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött október 23-én hajnalban a 8-as főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a forgalmat akadályozó személyautót félretolták.

Árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Székesfehérvár-Kisfaludnál. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Lesodródott az útról és a vízelvezető árokban az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap este a 811-es főúton, Székesfehérvár-Csala közelében. Az autó egyedül utazó vezetője ki tudott szállni a járműből. A tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a személygépkocsit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában