Súlyos sérüléseket szenvedett

2022.07.14. 14:19

Az egyenruhások egy Kisapostagon történt közúti közlekedési baleset okozóját keresik

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

duol.hu

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. július 9-én 19 óra és 19 óra 30 perc közötti időben egy 47 éves veszprémi lakos gyalogosan közlekedett Kisapostag Kossuth utcán a 6-os számú főút irányába a menetiránya szerinti bal oldali salakos útpadkán. A 42. szám előtt egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű fehér színű, feltehetőleg platós kisteherautó, elhaladva mellette az oldalával érintőlegesen elsodorta, melynek következtében a hölgy elesett és súlyos sérüléseket szenvedett - tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/900/2022. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában