Székesfehérvár - Frissítve

2022.01.14. 12:50

Súlyos tragédia történt a fehérvári kórházban!

Súlyos tragédia történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében. A feol helyszíni tudósítja ott tartózkodóktól megtudta: valószínűleg a kilencedik – vagy valamelyik felső szinten található - emeletről zuhant le egy ember a lépcsőház belső területén. A rendőrség jelenleg is helyszínel, ezért biztonsági őrök állják el a lépcsőházba induló betegek útját.

FMH

A székesfehérvári kórház helyszínén tartózkodók tudósítónknak elmondták: körülbelül egy órával ezelőtt egy nagy puffanást hallottak, amiből egyből tudták, hogy valami történt. Amikor kiderült, hogy valaki leesett vagy leugrott az épület belső lépcsőházában, szemtanúktól hallották: rendkívül tragikus a helyzet a hotelépület lépcsőházában – a részletekről kegyeleti okokból nem számolunk be. Tudósítónk bejutott a lépcsőházba, ahol a rendőrség épp helyszínelt. A két lépcsősor között nincs túl nagy rés, de sajnos akkora van, hogy onnan lezuhanva komoly tragédia történhessen. Kérdéseinkkel megkerestük a kórházat is, válaszukra még várunk.  

Frissítés: A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfibeteg a mai napon kora délután - eddig tisztázatlan körülmények között - a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, aki az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt.

A Kórház a rendőrséget értesítette, a helyszínelés és az eset kivizsgálása jelenleg is tart.

Frissítés 2.: a feol.hu értesülése szerint: a rendőrségre bejelentés érkezett 2022. január 13-án 13 óra 30 perc körül, hogy egy férfi Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház területén lévő lépcsőházban lezuhant.

A 60 év körüli férfi az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja az általános közigazgatási rendtartás keretein belül.

Ezek is érdekelhetik