teljes útzár

2021.08.23. 15:20

Halálos baleset történt Dunaföldváron – galériával frissítve

Egy kerékpáros vesztette életét a körforgalomban történt balesetben.

police.hu

Fotó: Olvasói fotó

Frissítés 15:20

Tásrslapunk a baon.hu szerint a kerékpáros már a körforgalomban haladt, amikor a Duna-híd felől érkező kamion behajtott a körforgalomba és maga alá gyűrte, a kerékpárt még vagy tíz méteren át tolta maga alatt.

A helybéli nő olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen meghalt.

A cseh kamionos elmondta, ő megállt, szétnézett, de nem látta a kerékpáros asszonyt és elindult, ekkor hallotta a puffanást. A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínelt, az érintett útszakaszról a forgalmat elterelték. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Frissítés:

Véget ért a délelőtti órákban történt halálos baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Dunaföldvár belterületén, az 52-es úton lévő körforgalomban 2021. augusztus 23-án 9 óra 30 perc körül. A rendelkezésre álló adatok szerint, egy cseh rendszámú kamion közlekedett az 52-es úton Kecskemét irányából, amikor a Vak Bottyán téren lévő körforgalomban elgázolta az Alsó-Bölcske irányából elektromos kerékpárral közlekedő 71 éves dunaföldvári nőt. A biciklis a baleset következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Paksi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A helyszínelés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Dunaföldvár belterületén, az 52-es úton lévő körforgalomban 2021. augusztus 23-án 9 óra 30 perc körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy kamion kerékpárost gázolt eddig tisztázatlan körülmények között. A kerékpáros a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a police.hu.

A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a baleset helyszínelését.

Kérjük a közlekedőket, hogy a baleset helyszínének közelében fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Fotó: Olvasói fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában