Önnek ajánljuk

2021.04.01. 09:00

Római körúti lakásukban fogták el a rendőrök a dunaújvárosi dílereket

Egy dunaújvárosi férfit és élettársát fogták el a rendőrök, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert adtak el több embernek.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem, továbbá egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves dunaújvárosi férfival és 27 éves élettársával szemben.

V. Gábort és S. Nikolettet 2021. március 30-án kora délután Dunaújvárosban, Római körúti lakásukban fogták el a rendőrök, miután a dunaújvárosi nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, miszerint a pár amfetamin, marihuána, kokain és ecstasy fajtájú kábítószereket értékesít otthonában több személy részére.

A rendőrök a nyomozás során a gyanúsítottak lakásán szemlét tartottak, melynek során alufóliába és nejlon tasakba csomagolt különböző kábítószergyanús anyagokat, Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő gyógyszert és teljesítményfokozó szert, továbbá a kábítószer értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésben a helyszínen, valamint annak közelében elfogtak egy 29 éves, valamint egy 27 éves dunaújvárosi férfit is, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak kábítószert a párostól, ezért ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök V. Gábort és S. Nikolettet – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem, továbbá egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában