rendőrségi hírek

2020.11.14. 11:00

Ez történt az elmúlt 24 órában

Sárbogárdon ittas járművezetővel szemben intézkedtek, Gárdonyban pedig folyamatban lévő büntetőeljárásban állítottak elő egy férfit a rendőrök.

police.hu

Az egyenruhások Sárbogárdon, az Attila utcában ellenőriztek 2020. november 13-án délelőtt egy helyi lakost, aki autójával úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, írja a police.hu. Ezt a tényt igazolta a helyszínen a sofőrrel szemben alkalmazott légalkoholmérő készülék eredménye, amit megerősített az előállítást követő további mintavétel. A 66 éves sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, és vele szemben büntető feljelentést tettek.

A járőrök Gárdonyban, a Határ utcából 2020. november 13-án kora reggel a rendőrségre előállítottak egy helybélit, akinek hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt folyamatban lévő eljárásban történő kihallgatása vált szükségessé. A 20 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában