rendőrségi hírek

2020.05.25. 09:30

Hármas karambol, és zavartan viselkedő nő

Biztonsági intézkedés Rácalmáson, hármas karambol Dunaújvárosban

duol.hu

05.23 – Karambol

A baleset az Aranyvölgyi út és a Venyimi út kereszteződésében történt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött három személyautó szombat délután Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi út és a Venyimi út kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Fotó: olvasói / amatőr

A fotót a Dunaújvárosi Trafi Info közösségi oldalán böngésztük, a szerző jóváhagyásával.

05. 24 – Rendőrségi intézkedés

Zavartan viselkedő nőre figyeltek fel a rendőrök 2020. május 23-án kora hajnalban, Rácalmáson, egy parkolóban. A 26 éves nagyecsedi lakoshoz az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak. A nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

05.25 – Ittas veztető

Nagyvenyimen, a Fő utcában ellenőriztek a rendőrök egy 53 éves rácalmási sofőrt, aki Volkswagen típusú gépjárművel közlekedett úgy, hogy előtte szeszes italt fogyasztott. A kézi légalkoholmérő készülék ez esetben is pozitív értéket mutatott, és a férfi előállítását követően elvégzett további mintavételek megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. Ellene a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon – vezetői engedélye elvétele mellett – ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában