rendőrségi hírek

2019.11.26. 15:00

Trükközött a rendszámtáblával, lebukott

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

A rendőrök Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton ellenőriztek 2019. november 25-én délután egy Alfa Romeo típusú személygépkocsit és 34 éves helyi vezetőjét. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt a gépjárműre egy másik személygépkocsira kiállított rendszámot helyezett fel. A járőrök a sofőrt a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult ellene eljárás, írja a police.hu.

Az egyenruhások Adonyban, a Deák Ferenc utcában igazoltattak 2019. november 25-én délután egy 35 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy Pesti Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklás vétsége miatt a körözését rendelte el. A járőrök a férfit elfogását követően elállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában