személyi sérüléssel

2019.04.20. 14:40

Árokba hajtott egy autó a 62-esen Perkátánál – FRISSÍTVE

A mentők két súlyos sérültet szállítanak kórházba.

FMKI

Árokba hajtott egy gépkocsi a 62-es főút 9-es kilométerszelvényénél, Perkáta térségében, adta hírül a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A járműben négyen utaztak, ketten súlyosan megsérültek, a mentők kórházba szállítják őket. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon félpályán, irányítás mellett halad a forgalom.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. április 20-án 13 óra 40 perc körül a 62-es számú főút 8-as kilométerszelvényében, Perkáta térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépjármű vezetője előzési manőver során elveszítette uralmát a járműve felett és az út menti vízelvezető árokba csapódott.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom, rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad. A balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

15:18 – A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt 15 óra 10 perctől teljes szélességében a rendőrség lezárta. Kerülni a 6-os számú főúton Adony érintésével lehet.

16:24 – Ahogy arról korábban beszámoltunk személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 62-es számú főút 8-as kilométerszelvényében, Perkáta térségében. A rendőrök a helyszínelést befejezték, a műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán halad.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában