Kék hírek

2017.10.03. 08:00

Két autót lopott – Dunaújvárosban fogták el

DUNAÚJVÁROS Két órán belül a dunaújvárosi járőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint Dunaegyházáról lopott el két autót.

DH

A Volkswagen kisteherautót a lopás során úgy megrongálta az elkövető, hogy azt végül hátrahagyta

Forrás: BKMRFK

Dunaegyházán, a Posta utcában parkoló nyitott Volkswagen Transporter típusú kistehergépkocsit ismeretlen elkövető szeptember 30-án ellopta. Az elkövető azonban a járművet a lopás során okozott műszaki hiba miatt hátrahagyta, de az autóból a rádiót, egy pendrive-ot, valamint készpénzt tulajdonított el. Az időközben helyszínre ért nyomozók az adatgyűjtés során 150 méterrel távolabb, a Táncsics Mihály utcában parkoló Fiat Brava eltulajdonításáról is értesültek. Ezt követően a kunszentmiklósi rendőrök azonnal elrendelték az autó körözését, amelynek köszönhetően két órával később a dunaújvárosi járőrök elfogták a két gépjármű lopásával gyanúsítható 26 éves M. Zoltánt, aki a Fiattal közlekedett.

A Volkswagen kisteherautót a lopás során úgy megrongálta az elkövető, hogy azt végül hátrahagyta
Forrás: BKMRFK

A lakcímmel nem rendelkező férfit kihallgatása után őrizetbe vették a kunszentmiklósi nyomozók, akik előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában