Meteo

2023.12.05. 06:49

Időjárás: vegyes halmazállapotú csapadékra van esély

Duol.hu

Óvatosan közlekedjünk!

Mai nap időjárása

Kedden az erősen felhős égből eleinte északon, északkeleten lehet hószállingózás, majd estefelé a nyugaton kezdődik vegyes halmazállapotú csapadék. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél gyenge marad.

Távolabbi kilátások

Szerdán, Mikulás napján borult idő lesz. A nap első felében északnyugaton havazhat, majd napközben máshol is lehet csapadék, ám egyre inkább folyékony halmazállapot. Északkeleten alig várható csapadék, itt inkább ködfoltok képződnek. 0 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk. Az északias szél megélénkül.

Csütörtökön a Nyugat-Dunántúlon szakadozik a felhőzet, máshol azonban marad a borongós idő. További, de már gyengülő eső, szitálás valószínű, a hegyekben hó is lehet. +3, +4 fok várható.

Pénteken sűrű ködfoltok képződnek, melyek néhol egész nap megmaradnak. Szórványosan valószínű szitálás, reggel ónos szitálás. Marad a +3 fok körüli maximum.

Szombaton erősen felhős, párás, néhol egész nap ködös és borult idő várható. Gyenge vegyes csapadék előfordul. Reggel -1, délután +3 fok ígérkezik.

Forrás: koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában