Meteo

2024.04.11. 06:52

Időjárás: többórás napsütés várható

Duol.hu

Fotó: Csipán István / olvasó

Mai nap időjárása

Csütörtökön reggel a Dunántúlon még borongós lesz az idő, majd mindenhol csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. Nem lesz eső. Csak néha élénkül meg az északnyugati szél. 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, csak kevés fátyolfelhő lesz az égen. Kizárt a csapadék. Az északnyugati szél megélénkülhet. 23-26 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Szombaton napos, gomolyfelhős időre van kilátás, továbbra is eső nélkül. Az ÉNy-i szél többfelé lesz élénk. 22 és 27 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap fátyol- és gomolyfelhők zavarják csak a többórás napsütést, ám csapadék nem fordul elő. A délnyugatira forduló szél megélénkül. 24-29 fokos nyárias meleg lesz.

Hétfőn estig nem várható változás: marad az áprilisi nyár sok napsütéssel. Estétől ÉNy felől megnövekszik a felhőzet, és zápor, zivatar is előfordul. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. Akár 30 fokos kánikula is lehet.

Forrás: koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában